Het wachten is voorbij... De Witt-pizzaoven, met roterende steen en dubbele brander, blijft heet en bakt bliksemsnel de ene na de andere pizza!

Er is een baanbrekend nieuw product op de markt voor iedereen die van pizza houdt! Witt heeft een gloednieuwe eigen serie pizzaovens ontwikkeld met functies als een roterende pizzasteen en een dubbele brander. Wij noemen onze nieuwe serie ETNA, en wij staan garant voor knapperige pizza's!

Wij houden van knapperige, dampende pizza's uit eigen oven, en wij zijn zo dol op mediterraans eten dat we de wachttijd voor het bakken van meerdere pizza's achter elkaar voor lief nemen. Maar nu is er een superieure speler op de markt voor het vliegensvlug bereiden van de perfecte pizza!

Met hun stoere uiterlijk zijn de pizzaovens van Witt ETNA gemaakt om jaar in jaar uit de ene na de andere pizza te bakken. U krijgt een vaste pizzaoven, die met zijn solide materialen robuustheid en kwaliteit uitstraalt. De pizzaoven is ontworpen met dubbele isolatie: milieuvriendelijk en energiebesparend. De dubbele isolatie zorgt ook voor extreme warmte, snelle opwarming en een lager gasverbruik. De oven bakt uw pizza razendsnel op 500 graden en is zo gebouwd dat de warmte volledig gelijkmatig wordt verdeeld: dit is het geheim van de knapperige pizza.

Witt heeft twee pizzaovens in de ETNA-serie geproduceerd: De Rotante en de Fermo.

Witt Rotante
De U-brander van de pizzaoven zorgt ervoor dat de warmte volledig gelijkmatig wordt verdeeld, in tegenstelling tot een traditionele L-vormige brander, die de pizza altijd ongelijkmatig bakt – tenzij u ervoor kunt zorgen dat hij tijdens het bakken voortdurend ronddraait.

Tegelijkertijd onderscheidt de Witt Rotante zich van vele andere pizzaovens omdat hij is voorzien van een roterende pizzasteen, waarbij u met slechts één druk op de knop de rotatie start. U hoeft de pizza niet uit de oven te nemen om hem om te draaien; de rotatie zorgt ervoor dat de pizza 360 graden rond gelijkmatig gebakken wordt. Het resultaat? Een unieke vorm van bakken, waarbij er geen onenigheid kan ontstaan over de beste slices! 

Als extraatje is de Witt Rotante voorzien van een booster-brander, die zich onder de pizzasteen bevindt en die ervoor zorgt dat de warmteverdeling van de steen regelmatig is en dat er geen ‘koude' gebieden zijn. Maar nog belangrijker: de booster houdt de steen warm, zodat u snel zoveel pizza's wilt bakken als u maar wilt, zonder dat u steeds moet wachten tot de temperatuur weer stijgt. Het is gemakkelijk. Het is snel. Het is lekker. Dit is wat de ETNA-serie met zijn unieke combinatie van smaakverwennerij en design biedt!

Witt Fermo
Deze pizzaoven is net als de Rotante voorzien van een U-brander voor gelijkmatige warmteverdeling.

De Witt Fermo heeft een geïntegreerde pizzasteen. Uw pizza hoeft slechts één keer te worden gedraaid omdat de U-brander zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling voor de hele pizza.

Zelfs de meest kritische pizzaliefhebber zal onder de indruk zijn van onze nieuwe pizzaovens van Witt. Probeer het uit door familie en vrienden uit te nodigen voor zelfgemaakte pizza's die in een handomdraai klaar zijn!

Zelfs de meest kritische pizzaliefhebber zal onder de indruk zijn van onze nieuwe pizzaovens van Witt. Probeer het uit door familie en vrienden uit te nodigen voor zelfgemaakte pizza's die in een handomdraai klaar zijn! 

Mmm… ETNA. 

Adviesprijs:

Rotante: EUR 799,-
Fermo: EUR 649,-

Beschikbaar: zomer 2022 

--

 

Wij lanceren de Witt-pizzaovens bij Spoga 2022, dat 19–21 juni plaatsvindt in Keulen. U vindt ons bij de stand (hal 7.1, stand F-030), waar u de ovens live kunt zien.

 

Share it on:
Witt Benelux
Contact our PR department
+31 (0)33 844 5358

donderdag 30 september 2021

Zo haalt u de meeste vitaminen uit uw voedsel

Vitaminen, mineralen, voedingsstoffen... daar wilt u zo veel mogelijk van hebben. Een milde bereiding van voedsel is essentieel voor het behouden van vocht en kracht in de ingrediënten. Hiervoor is een stoomoven optimaal. De Dietrich presenteert 's w ... Read More

dinsdag 10 januari 2023

Bekroonde pizzaovens zijn de nieuwe hit van Witt!

De nieuwe pizzaovens van Witt brengen design, functionaliteit en sublieme smaak bij elkaar, en nu heeft de ETNA-serie zowel de Good Design-prijs en de German Design Award gewonnen! Read More