Witt investeert in betere slaap!

Witt heeft geïnvesteerd in het bedrijf Membantu, dat als eerste in Scandinavië de wiegmotor heeft geïntroduceerd: een Smart Tech-oplossing waarmee de baby – en dus het hele gezin – beter kan slapen.

Het bekende streven naar slaap en de oprichters van Membantu
Witt bindt de strijd om goede slaap aan. De visie is helder: Ouders moeten in de toekomst verschillende hulpmiddelen aangeboden krijgen waarmee de nieuwe gezinsleden veilig en goed kunnen slapen, zonder dat mama lange armen krijgt of papa met de baby in het kinderzitje de straat op en neer moet rijden... 
Iedereen kent de verhalen wel, en velen van ons hebben aan levenden lijve ervaren hoe het is als de baby niet in slaap kan komen, terwijl je zelf onbeschrijflijk moe bent – om maar niet te spreken van alle praktische dingen waar je voortdurend nauwelijks aan toe komt. 

De twee vrouwelijke oprichters van Membantu hebben zich voorgenomen om dat probleem op te lossen, en dat hebben ze meer dan een nachtje over moeten slapen. 
Ingenieur Eva Jacobsen en designer Stephanie Meilsøe zijn zelf ouders van samen vier kinderen, waaronder een tweeling en een kind met reflux. Ze hadden allebei behoefte aan een paar extra handen in het eerste levensjaar van hun kinderen, en deze behoefte bracht hen op het spoor van de wiegmotor, waarvan zij ontdekten dat deze in het buitenland al tientallen jaren bestond. 
De motivatie achter Membantu is dus ontstaan uit een sterke persoonlijke (slaap)behoefte, en de oprichters willen hun eigen positieve ervaringen met de wiegmotor graag met ouders en gezinnen over de hele wereld delen! 

Een sterk hulpmiddel voor alle moderne gezinnen 
De wiegmotor is het eerste in een aantal toekomstige producten van Membantu ter verbetering van de slaap, en deze positieve boodschap moet worden uitgedragen. Witt gaat het product in samenwerking met Membantu 'vanuit de steppes' bij gezinnen de slaapkamer in brengen. Betere slaap moet ook beschikbaar worden op plekken waar op dit moment een extra uurtje spelen met een grote broer of zus, nog een wasje draaien, het avondeten bereiden of gewoon even ontspannen op de bank geen overbodige luxe is. 
 
Het doel is om een globale brand te creëren waarin de baby- en kinderbrache de mogelijkheden van technologie veel beter kan benutten, en waarin Tech-oplossingen steeds meer voor de hand gaan liggen en steeds belangrijker worden voor het moderne gezin. 
Wij stellen ons voor dat de wiegmotor net zo onmisbaar gaat worden als bijvoorbeeld de babyfoon voor veel mensen is. 

Veiligheid en esthetische Smart Tech
Wij betrekken ouders en relevante specialisten bij onze productontwikkeling, waardoor we zeker weten dat onze producten voldoen aan de behoeften van ouders thuis.
Daarnaast moeten onze Smart Tech-producten in fraai en stijlvol ingerichte woningen passen. 

Wij zijn de perfecte match – al zeggen we het zelf
Wij hebben verschillende sterke kanten en daarom brengen wij verschillende ideeën bij elkaar die volgens ons samen de perfecte know-how-cocktail vormen. Membantu heeft haar vinger aan de pols van productkennis, designontwikkeling en vormgeving. Witt heeft in de eerste plaats enorme ervaring in verkoop en distributie en kan een product dus over de hele wereld op de markt brengen. 

De motivatie is optimaal en de ambities zijn torenhoog. Wij geloven dat deze reis bij ons begint en bij duizenden gezinnen over de hele wereld gaat eindigen. 
De koers is gericht op goede slaap.   
Dat vinden wij een mooie bestemming! 


Neem voor meer informatie contact op met: 

Verkoop en distributie                                             
Peter Balle
pba@witt.dk 

Ingenieur
Eva Jacobsen
ej@membantu.dk

Designer                                                                                                                                   
Stephanie Meilsøe
slm@membantu.dk


Link naar meer beeldmateriaal: https://we.tl/t-lm6J1l4MpV 

Share it on:
Witt Benelux
Contact our PR department
+31 (0)33 844 5358

dinsdag 14 juni 2022

Het wachten is voorbij... De Witt-pizzaoven, met roterende steen en dubbele brander, blijft heet en bakt bliksemsnel de ene na de andere pizza!

De Witt-pizzaoven, met roterende steen en dubbele brander, blijft heet en bakt bliksemsnel de ene na de andere pizza! Read More

donderdag 5 januari 2023

Witt investeert in samenzijn en fraai design

Samenzijn is in een snel veranderde samenleving zeldzaam geworden, maar het de basis van welbehagen, met name dat van kinderen. Witt heeft ervoor gekozen om te investeren in het Deense bedrijf 'by KlipKlap', dat meubels maakt dat de motorische ontwik ... Read More